Дури 70 отсто од жените сакаат мажите да им го прават ова за време на сек*от

Сподели со своите пријатели

Според медиумите, во истражувањето учествувале четири и пол илјади луѓе, а 70 отсто од жените и 61 отсто од мажите изјавиле дека им се допаѓа (не се наведува дали сакаат да ги удираат партнерите или ги тепаат, па затоа се претпоставува дека и двете).

Loading...

Автор на книгата „Егзибиционизам за срамежливите“. д-р. Керол Квин еднаш објасни дека „на повеќето жени им се допаѓа затоа што им се допаѓа физички, но и емотивно“.

– Лесниот удар во задникот ги стимулира нервите кои завршуваат во вагината – објасни др. Кралицата која вели и дека на долниот дел од задникот има повеќе нерви кои водат до уживање во сексот.

Околу 60 отсто од жените и мажите рекле дека пробале некоја форма на БДСМ со нивните партнери (кратенка за Bondage Discipline Submission (или Садо-) – мазохизам, а 60 отсто од жените наводно уживаат во врската, гризењето и сексот со врската, пишува портал Men’sHealth.