Драгана Арсовска е победник на музичкото шоу “Револуција на Таленти 2015 “

Сподели со своите пријатели

Револуција на Таленти 2015 – музички натпревар во организација на Revolution Caffe & ТВ Плус заврши.

Loading...

Победник на “револуцијата” е Драгана Арсовска со освоени 121 глас во финалето. На второ место се најде Мирјана Милановска, додека трета беше Мартина Денковска.

Наскоро се очекува и песна на Драгана, за која организаторите се надеваат дека ќе биде вистински xит.

Организаторите воедно изразуваат благодарност за поддршката на учесниците низ трите рунди како и во финалната вечер.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.