Дознала дека е мажена цели 29 години, немала претстава се додека не ѝ се јавил мажот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Необична ситуација се случи во градот Њу Бедфорд, Масачусетс.

Loading...

Жената во видеото, Ема, зборува со својот поранешен сопруг, со кого се развела многу одамна. Или така мислеше.

Сепак, во телефонскиот разговор, нејзиниот поранешен сопруг Марвин ѝ рекол дека тој треба да добие документ за развод во општината, но тие утврдиле дека тој не постои. Затоа што судијата заборавил да ја потпише пресудата.

За цели 29 години, двајцата не знаеле дека се во брак. Не само тоа – тие во меѓувреме биле во брак со други луѓе.

Проклета бирократија, зарем не?


Leave a Reply