Дошла да запознае симпатичен дедо (104), дознала дека ѝ е татко и дека има стотина сестри (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Д-р Филип Певен го поминала целиот свој живот работејќи како гинеколог, а една жена сосема случајно дознала за неговата страшна тајна.

Loading...

Ејми Хол сакала да знае кој е нејзиниот биолошки татко, а нејзината мајка ѝ рекла дека е родена со помош на вештачко оплодување, од донираната сперма на пријател на нејзината мајка.

Кога Џејми направила ДНК-тест, открила дека Певен е нејзиниот татко, што, очекувано, силно ја погодило. Кога отишла да го пречека тој и признал дека не знае ни колку деца има, бидејќи оплодил стотици жени со својата сперма.

Тој ѝ објаснил дека неговата донација е многу побезбедна за оплодување.

После тоа, Џејми ја запознала својата сестра, друга ќерка на д-р Певен. Ниту едната ниту другата не се лути на докторот.

Што е тука е, нема враќање назад…

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *