Доколку имате мал стан ова е вистинскиот мебел за вас (видео)

Сподели со своите пријатели

Оние кои живеат во мали станови знаат колку е тешко истите да ги опремат. Затоа дизајнерите за мебел смилсиле фантастични решенија кои го штедат просторот, а во исто време овозможуваат вашиот стан да биде опремен со се што ви е неопходно.

Loading...

Ѕидот со полици кој зад себе го крие креветот, тросед на расклопување кој станува столица, кауч кој се едноставен потег станува кревет на спрат, работна маса која се трансформира во трпезариска се само некои од генијалните парчиња мебел кои се претставени во оваа видео.

Сите овие предмети се смислени за оние кои не можат да си дозволат да живеат во поголем стан, па мака мачат со просторот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.