Доказ дека машкиот полов орган може да биде извор на уметност (видео)

Сподели со своите пријатели

Откако се развел овој маж започнал да бара нешто што ќе го исполни и натера да си го организира времето на некој начин. Тогаш се сетил дека неговиот полов орган може да биде изворот на уметност, односно дека со него може да бои и со тоа да прави уметнички дела.

Погледнете за што станува збор и прокоментирајте.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.