Добрите проекти од противкандидатите „За наше Куманово“ ќе ги издвои во програма за подобар живот на кумановци

Сподели со своите пријатели

Граѓанската иницијатива „За наше Куманово“ се заблагодарува на сите граѓани кои и во првиот, но и во вториот круг од локалните избори нè поддржаа и дадоа доверба за нашиот кандидат за градоначалник Максим Димитриевски, како и за советничката листа предводена од Ивана Ѓорѓиевска.

Loading...

Граѓаните на овие избори се изјаснија дека Максим Димитриевски е вистинскиот избор за градоначалник на Куманово.

Ветуваме дека ќе работиме чесно и одговорно, во интерес на сите граѓани. Нема да правиме поделби по ниту еден основ, а во периодот што претстои ќе ги разгледаме програмите на нашите противкандидати и од сите предложени добри проекти ќе создадеме една граѓанска програма за следниот четиригодишен мандат која има за цел да го подобри квалитетот на живот на сите кумановци.

Интегрално соопштение: