23.04.2017 15:35

Добиле 60 милиони евра на лото, но среќата кратко им траела!

Facebook Twitter Google+

Како и многу други страствени играчи, Јенс и неговата мајка секоја недела уплаќаат броеви. Кога еден ден ги отвориле весниците виделе дека станале милионери благодарение на Џекпот.

Мислев дека срцето ќе ми откаже. За секој случај одлучивме да провериме и на телетекст, а таму стоеа сосема други броеви. Во весницие комбинацијата беше 4, 26, 30, 36, 44 и дополнителни 3 и 9, а на телетекст 8, 14, 32, 40, 44 и 1 и 7. Се вратив во трафиката и ги купив сите други весници и ги споредив со „Куриер“. Не можев да верувам дека направиле таква грешка  рекол Јенс .

Весникот се извинил што испечатил други бројки, а Јенс потсмевливо рекол:

Секако, никому не му требаат 60 милиони евра. Но, со задоволство би се решил од кредитот за куќата на мајка ми. За среќа, не купив веднаш спортски автомобил – додал Јенс.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments