До фитнесот ли е – до жените ли е? (видео)

Сподели со своите пријатели

Фитнесот како начин за одржување на витка телесна фигура направи вистински бум меѓу жените. Не само што станаа витки, но, со помош на напорни вежби и вложен труд и енергија, некои од нив станаа вистински убавици што може да се види и од приложеното видео.

Прашањето е, дали фитнесот е виновен за еротските движења или некои жени едноставно се раѓаат такви?

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.