„ДИРЕКТОРКА“ е поза која сигурно ќе ви се допадне и со која ќе уживате максимално!

Сподели со своите пријатели

Првото нешто што ќе ви падне на ум кога ќе помислите на поза наречена „директорка“ е секако она кој го повикува својот подреден во канцеларијата и ја заклучува вратата.

Loading...

Многу е веројатно дека таа била инспирирана од таа ситуација. Оваа поза залуде мноу парови ширум светот, особено оние кои сакаат играње улоги – а кога ќе се додаде и мало „казнување“ од директорката, тоа е целиот филм.

 

 

Не само што ветува силни оргазми за кратко време, ако им верувате на оние што го пробале, туку е идеално и кога сакате нешто брзо.

Маса и стол се единствените работи што ви требаат. Позата е заводлива и возбудлива што придонесува за зголемување на задоволството и страста.

Жената треба да седи во скутот на мажот, свртена кон масата за која се придржува, додека мажот седи на столица, свртен кон нејзиниот грбот, со опуштени, раширени нозе.

Loading...

Нозете треба да бидат поставени на левата и десната страна од столот за да го поткрепи нејзиното тело, додека лактите се поставени на масата пред неа.

 

 

Мажот треба да ја држи за половината и да ја потпира напред – назад.

Иако на почетокот може да изгледа комплицирано, преку неколку обиди лесно можете да се искомбинирате со вашиот партнер и да уживате како никогаш порано.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *