Димитриевски: Ова не е борба со режим – ова е борба за промена на политичкиот систем (видео)

Сподели со своите пријатели

Гостин во емисијата ”Став” на локалниот канал ТВ Плус беше и претседателот на Совет на Општина Куманово, Максим Димитриевски кој од позиција на заседавач на советиничките седници, но и од позиција на партиски функционер на СДСМ, говореше за актуелните политички случувања.

Loading...

Во едночасовното интервју, Димитриевски говореше за активностите на СДСМ на локално ниво, за пропустите направени во минатото, и работата на советот како претставници на граѓаните.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.