Девојките обожаваат луди работи во спалната

Сподели со своите пријатели

Девојките обожаваат луди работи во спалната! Не дека е оваа е некоја си новост, но сепак добро е да се повтори. Нели?

Loading...

Во претпоследниот број на Mens Health има една интересна фотографија, која е дело на Archives of Sexual Behavior, за тоа кои настрани работи девојките почесто ги преферираат за време на сексот, а кои работи ги преферираат поретко.

 1. Удирање (нормално, нежно)
 2. Влечење за коса (исто нежно)
 3. Лисици
 4. Умерено, лагано врзување
 5. Играње со градите
 6. Играње со мраз
 7. Фантазија господар и робинка
 8. Користење пердуви или крзно
 9. Секс помеѓу градите
 10. Физичко, вербално понижување
 11. Играње со восок од свеќа (ова боли)
 12. Екстремно врзување
 13. Борење, рвање

Значи првата половина од наведените работи се оние кои девојките почесто ги преферираат, додека последните се тие што многу поректо ги преферираат.

Сепак, да се стопиш човече.

inhilady-2014-11-27-0933daf6fb594416b57ce7b9dde0c5c4


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.