Девојки буткаа раце, но тогаш се случи нешто неочекувано (видео)

Сподели со своите пријатели

Четири девојки од Аргентина учествувале во една телевизија во која се натпреваруваат со низа физички и интелектуални предизвици. За време на емисијата, дојде ред на две натпреварувачки да ги одмерат силите и една на друга да си буткаат раце.

Убавиците, на кои и мажите им би љубомориле за мускулите, беа подготвени за „пресметка“. Водителот го означи почетокот, девојките тргнаа да се борат, а потоа се слушна гласно „кврц“ и на една од натпреварувачките и беше скршена раката.

Нејзината притивничка, кога разбра што се случи, веднаш и го придржа лактот. За тоа време повредената девојка немо седеше. Не пушти ниту глас, а потоа мирно отшета со лекарска екипа.

Повредите се толку сериозни што натпреварувачката ќе мора на операција.

https://youtu.be/3YzW5_DYFNc

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.