Дете од Сирија заврши на Инфективно

Сподели со своите пријатели

Дете од Сирија на возраст од девет години вчера заврши на Инфективното одделение во Кумановската болница. По извршените здравствени прегледи и направени потребни истражувања, дадена му е соодветна теапија и препорака за понатамошен третман.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.