Деспотовски ќе информира за економските движења во индустриските зони

Сподели со своите пријатели

Директорот на Дирекцијата на ТИРЗ Јован Деспотовски денеска ќе информира за економските движења во индустриските зони.

Loading...

Тој ќе ги претстави првичните анализи и согледувања, како и деталите за претстојните активности и планови на Дирекцијата.

Валентин Јанковски


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *