Денеска Старо и Младо Нагоричане без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи, поради дефект во електродистрибутивната мрежа, според извештајот испратен во 9 часот наутро, без напојување со електрична енергија се селата Старо и Младо Нагоричане, Пиленац. 

Нема информации дали дефектот е отстранет и кои се причините за прекин на електричната енергија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.