Денеска минирање во атарот на с. Пчиња

Сподели со своите пријатели

Како што известува компанијата „Maktek Explosives Tenchology“ денеска од осум часот наутро до 16 часот ќе се изврши минирање на локалитетот Краста во атарот на селото Пчиња, а ќе се минира бел камен.

Loading...

Минирањето ќе биде извршено од страна на компанијата „Мактек ДООЕЛ“ – Скопје.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.