Демант: Политичарите и веб порталите да не ги злоупотребуваат граѓанските организации без нивна согласност

Сподели со своите пријатели

Повеќе граѓански организации од Куманово упатија апел до политичарите и веб порталите да не ги злоупотребуваат без нивна согласност:

Loading...