Дел од стамбените згради на „Октомвриска револуција“ денес без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Во период од 8:30 до 15:30 часоот денес без електрична енергија ќе бидат дел од стамбените згради лоцирани на булеварот „Октомвриска револуција“, поточно спротив маркетот „Туш“, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Станува збор за најавен прекин од ЕВН Македонија поради тековно одржување на електродистрибутивната мрежа.

Снабдувањето во останатиот дел од градот се одвива тековно и без регистрирани дефекти.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.