Дел од наслебата Железничка Станица денес без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Во периодот од 8:30 до 15 часот без електрична енергија ќе бидат дел од жителите на населбата Железничка Станица, информираат од ЕВН Македонија.

Се работи за планиран преин на електродистибуцијата поради интервенирање во мрежата. Според ЕВН засега нема пријавено други поголеми дефекти.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.