Дефект во снабдителната мрежа без електрична енергија остави неколку села

Сподели со своите пријатели

Четири села во кумановско се без електрична енергија, поради дефект во електродистрибутивната мрежа, информираат од ЕВН Македонија.

Loading...

Станува збор за информација добиена во 8:53 часот утринава, дека селата Клечовце, К’шање, Градиште и Габреш се без електрично напојување.

ЕВН Македонија работи на санирање на дефектите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.