Дефект ја остави улицата „Страшко Симонов“ без вода

Сподели со своите пријатели

Екипите на Јавното претпријатие „Водовод“ работат на отстранување на дефект на улицата „Страшко Симонов“ каде граѓаните се оставени без вода за пиење, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Во останатите делови на градот и околината снабдувањето со вода за пиење се одвива редовно .Службата за одржување на вододоводната мрежа вчера бележи дефекти на улиците: „Перо Илиевски“. „Ѓорче Петров“,  „Перо Стојменовски“, „Доне Божинов“,  „Никола Тесла“. Дефектите биле санирани до крајот на работното време.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.