Дарко Спејко за Нова година во „Големиот брат 2“

Сподели со своите пријатели

Победникот во „Големиот брат“, Дарко Спејко годинава ќе ја памети како многу успешна затоа што освои 100 илјади евра и стана првиот кумановец кој победи во реално шоу.

Новата 2016 година тој, како и Мика, Гиба, Барбара, Еврин и Тина, ќе ја стартуваат заедно во „Големиот брат 2“.

Имено, вечерва (31.12) дел од учесниците на чело со Спејко ќе се соберат во еден ноќен клуб во Загреб чија новогодишна забава го носи името како и популарното шоу, односно неговото „продолжение“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.