Дан Билзериан со секси девојки пука во дронови поради забава (видео)

Сподели со своите пријатели

Знаеме дека Дан Билзериан е популарна интернет ѕвезда во последно време со оглед на неговото богатство, но и раскошниот и луксузен живот кој го води. Во неговото присуство секогаш има згодни девојки, а неодамна на интернет осамна видео како тој се забавува со нив.

Loading...

Имено тие со пушки пукаат во дронови и ги соборуваат од чиста забава.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.