Дамјановски: Централната власт десет години врши експеримент врз Куманово (видео)

Сподели со своите пријатели

Во кампот на слободата, вчера се одржа дискусија на тема “Централизирана децентрализација – Во секој проблем се крие можност”, на која говореше Зоран Дамјановски, градоначалник на Општина Куманово.

Loading...

Говорници покрај Дамјановски беа и Дејан Павлески, Претседател на Комисија за локална самоуправа на СДСМ, Јане Вртески – поранешен градоначалник и Љупчо Кец Мицковски – поранешен градоначалник на Општина Сопиште.