Дамјановски: 2015 беше тешка година за Куманово, но одиме понатаму (видео)

Сподели со своите пријатели

Зад нас е тешка, а можеби и една од потешките години за Македонија и Куманово со сите безбедносни предизвици кои го задесија градот, вели во новогодишната честитка градоначалникот на Куманово, Зоран Дамјановски, воедно посакувајќи им на своите сограѓани среќни празници со желба за подобар живот во годината што доаѓа.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.