Дали сте вешти во креветот? Овие знаци покажуваат дека сте се*с мајстор!

Сподели со своите пријатели

Вечното прашање е што е тоа што некого го прави добар во кревет и дали сме навистина добри или можеме малку да ја подобриме техниката и да ги надополниме знаењата и вештините.

Loading...

Значи, дали се овие сексуални вештини на кои можете да работите малку повеќе, дали е тоа заводлив изглед што редовно ви недостасува, говорот на телото што е доста стерилен или вечна напнатост што не ви дозволува да се препуштите или нешто сосема различно?

 

 

Најдоброто ќе дознаете сами. Сепак, треба да знаете дека сите овие, условно кажано – недостатоци, обично немаат врска со сексот, туку со пристапот и карактерот на поединецот.

Сексот е првенствено во главата, а за да биде добар, најважна е хемијата помеѓу две лица, но и овие 10 квалитети:

1. Подготвени сте да учите.

Loading...

2. Вие сте разиграни и страствени.

 

 

3. Со вас, вашиот партнер се чувствува секси.

4. Самоуверени сте и не се плашите да ја покажете својата нежна страна.

5. Авантуристички сте и сакате да експериментирате.

6. Зборувате за вашите потреби и го слушате вашиот партнер и што тој би сакал.

Loading...

 

 

7. Секогаш одвојувајте време и не брзајте со сексот.

8. Уживате да давате онолку колку што добивате задоволство.

9. Пружате поддршка и не осудувате.

10. Вие сте целосно присутни во тие моменти.

 

Loading...