Сте ги пробале ли овие видови на секс?

Сподели со своите пријатели

На секој љубовен пар, одвреме – навреме му треба промени во сексуалниот живот, кои според искусните, може вистински да го подобри односот помеѓу двајца партнери.

Хотел

Има некоја посебна магија во интимното дружење во туѓ кревет, па макар бил и хотелски, така да оваа мала промена може навистина да го освежи интимниот живот.

Секс во рани зори

Сексот во полусон може повеќе да ве расони отколку некој да ве полие со кофа ладна вода.

Губење на контрола 

Сексот во кој жената потполно ја губи контролата е честа желба на многу мажи. Без разлика за каков секс се работи, мажите просто обожават кога жените во целост ќе се препуштат на своите чувства и на нивните раце.

Пијан секс 

Можеби утре нема да се сеќавате на сè што сте правеле, ама ќе се сеќавате дека ви било убаво и воопшто нема да ви биде важно дали сте биле тигрица, дали сте доминирале во сексот или сексот сте го минале со главата на перница во кома.

Секс на јавно место 

Според некои американски истражувања, дури 60 проценти од жените мечтаат за секс на јавно место. Секако, се работи за факторот на криење и можноста парот да биде откриен што сексот го прави возбудлив и интересен, и секако поразличен од секој од наведениве.

Секс во тројка

Една од најчестите фантазии и кај мажите и кај жените е сексот во тројка. Меѓутоа, она што секоја жена ретко ќе открие е дека многу често мечтае за секс со уште една жена, а не со маж.

Секс под туш

Млазот жешка вода дополнително ве надразнува и ги засилува допирите на партнерот и „безобразната“ сапуница која лизга по вашето тело, пареата која ве опкружува…..ви треба ли уште нешто?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.