Дали овој трик за палење свеќа навистина може да се изведе? (видео)

Сподели со своите пријатели

Нидовме на едно видео за кое не сме баш сигурни дали е реално, па се одлучивме во секој случај да ви го пренесеме, со оглед на тоа дека можеби некој ќе се одлучи да го провери па да ни го каже вистинскиот одговор.

Доколку навистина може вака да се запали свеќа тогаш тоа изгледа фасцинантно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.