Дали не би гледале женска кошарка со вакви правила? (видео)

Сподели со своите пријатели

Женската кошарка и женскиот фудбал никогаш не предизвикуваат големо внимание кај машката популација, како што е тоа случајот со женската одбојка, и тоа на песок.

Затоа, Тамра Ди и Мелоди Реј имаат идеја како да ги натераат мажите да гледаат женска кошарка повеќе од вообичаено.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.