Дали е ова најбезбедната чанта на светот? (видео)

Сподели со своите пријатели

Ја нарекуваат „безбедна чана“, затоа што работите во неа се безбедни.

Платното од кое е направена го тестираат така што го ставаат на женски гради, а потоа се обидуваат да го исечат со скалпел.

Дали е тоа навистина така или станува збор за оние убедувачки телевизиски рекламни трикови не знаеме, но во секој случај изгледа многу безбедно.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.