Дали е ова кучето со најголемото срце на светот? (видео)

Сподели со своите пријатели

Дефинитивно можеме да кажеме дека ова куче го поседува најголемото срце на светот. Ако поголемиот дел од животните би се обиделе да ја изедат рибата, ова луче се обидува истата да ја оживее, а начинот на кој го прави тоа сигурно ќе ви ја измами насмевката на лицето.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.