Дали е ова една од најубавите професии во светот? (видео)

Сподели со своите пријатели

Пандите се едни од најслатките животни на светот и многуима би сакале да се играат со нив, а на оваа жена ќе и љубоморат и тоа многу.

Таа не само што по цел ден се игра со нив, туку з тоа добива и плата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.