Дали е ова еден од најемотивните настапи во „Икс фактор“? (видео)

Сподели со своите пријатели

Солзи и овации го проследија настапот на оваа девојка која зад себе има напишано тажна приказна од својот живот, кога како помала имала често напади на паника и не излегувала ниту од својата соба.

Нејзините родители зпаочнале да се преиспитуваат во своите способности да подигаат дете, но таа го пбоедила стравот, застанала на свои нозе и решила својот талент да го прикаже на јавноста. Маестралната изведба на нозе ги крена сите во салата, а таа липаше во солзи по настапот кога еден од членовите на жирито излезе на сцената и ја прегрна.

Погледнете и самите за каков настап станува збор.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.