Дали е можно: Испи два литри „Jack Daniels“ за 55 секунди (видео)

Сподели со своите пријатели

Има многу интересни работи кои можете да ги направите во животот. Но, има и работи кои ги правиме во животот, а ден потоа зажалиме за истото.

Веројатно слична е и приказната со овој човек кој за 55 секунди наводно пие два литри од најпопуларното виски во светот.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.