Дали цело време ханзапластот погрешно го користевме? (видео)

Сподели со своите пријатели

Руски јутјубер открива дека цело време живеевме во заблуда и незнаење.

Објасни како најпрактично да го користиме фластерот, затоа што цело време очигледно тоа сме го правеле погрешно.

 

Loading...

 

Иако го употребуваме скоро целиот живот и неговата примена е прилично едноставна, овој Русин пораншол супер трик како уште подобро да ги искористиме сите можности на ханзапластот.

На следната страна читајте за 90-годишната традиција на ханзапластот


Pages: 1 2

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.