Дали би погодиле? Она што жените сакаат да го слушнат, а за мажите е голема мистерија!

Сподели со своите пријатели

Отсекогаш била мистерија за машкиот пол.

Loading...

 

 

За време на предигра

НЕ: Ќе те натерам  да св*иш како никогаш порано – ова може само да предизвика притисок и да ги намали шансите за св*шување.

ДА: Сакам да св*шиш како никогаш порано. Сакам таков вид предизвик.

 

Loading...

 

За време на акцијата

НЕ: Толку си тесна – оваа изјава предизвикува лавина од други мисли, особено за иднината кога жената повеќе нема да биде тесна.

ДА: Многу ми е добро додека сум во тебе.

 

 

По се*сот

Loading...

НЕ: Благодарам, навистина сум уморен, едвај чекам да дремнам. А ти, дали св*ши – секој внимателен партнер знае дали другата страна го достигнала врвот или не.

ДА: Ова беше толку добро, сакаш да те масирам малку пред спиење.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *