ДА ВИ ЗАСТАНЕ ЗДИВОТ: Одење по работ на смртта (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Група луѓе не можеа да го дочекаат отворањето на новата туристичка атракција на планината Биоково, втора највисока во Хрватска…

Loading...

Нова туристичка атракција надвор од Макарска – само за храбрите!

Проѕирниот „небесен“ мост, наречен „Skaywalk Flat Wallachian“, кој гледа на Макарската ривиера и островите, треба да биде завршен во пролетта, но групата луѓе кои се наоѓаат таму решија да го стават својот живот на коцка и да прошетаат низ недовршената стаклена табла на висина од 1.228 метри.

На снимката, се гледа како човек шета по стаклената табла, каде сè уште може да се видат дупки каде треба да бидат носачите за заштитната ограда.

На крајот тој ја прескокнува оградата и ризикува да падне во провалија.


Leave a Reply