Цура стенка у теретану – мужи се срамуев (видео)

Сподели со своите пријатели

 

Loading...

Не се работи за тој како вежба, него како стенка док диза тегови.

Оди, па не гу примети.

 

https://www.youtube.com/watch?v=R4H4dQ_Q6tE


Leave a Reply