Чудовиште снимено во водите на Преспанското езеро? (видео)

Сподели со своите пријатели

Чудовиште во Преспанското Езеро или локален нуркач. Ова видео деновиве е хит на интернет мрежата.

Loading...

Сепак темата за чудовиште во Преспанското езеро беше отворена и во 2012 година кога беше објавено наводно видео каде се гледа чудовиште во езерото но од грчка страна, подоцна излезе дека се работи за “фејк” видео чија цела приказна била монтирана.

https://youtu.be/508pTRAA2NA


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.