Човекот е сепак чудно и беспрекорно суштество (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако еволуцијата се потрудила во текот на сите овие милиони години од нас да направи совршени суштества, тогаш навистина успеала во таа тешка задача, судејќи по видеото во кое Хали Вилориа, уметнички артист и вистинско чудо и талент од жена го докажува тоа и на дело.

Loading...

Погледнете како движењата на телото може да се доведат до комплетно совршенство.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.