Човекоавта еволуција стара шест милиони години – од мајмун до човек за минутка (видео)

Сподели со своите пријатели

Ова е едно видео кое многу јасно ја покажува научната вистина дека луѓето потекнуваат од мајмунскиот род и дека со еволуција од многу низа година се развило најсовршеното земјино суштество.

Loading...

Погледнете како изгледала човековата еволуција стара шест милиони години низ оваа видео за само една минута.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.