ЧОВЕК-ЗМИЈА: Има рогови, тетоважи и очи на смртта, а сака да стане митско чудовиште (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Ова трансродна личност, поранешен банкар, тврди дека е првата и единсвена личност во светот на која и се отстранети двете уши, како дел од процесот да стане змеј.

Ричард Хернандез (55) од Аризона минал низ низа болни хирушки процедури кога во минатите години го модификувал носот, извадил заби и променил боја на очи.

Loading...

Исто така го променил изгледот на јазикот кој сега изгледа како на змија, а има и тетоважа преку целото лице што е дел од неговата трансформација во желбата да стане митски ѕвер.

Таа во текот на годините 1990-2016 практикувала различни изгледи се додека не одлучила да стане змеј, пишува „Дејли Мејл“.

На челото има вметнати рогови, лузни и тетоважи по телото за де се повеќе личи на рептил. Белката на окото сега и е зелена, а тоа го нарекува боја на смртта.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *