Човек во трка со воз: Кој ќе победи? (видео)

Сподели со своите пријатели

Ова е трка измеѓу машина и човечко суштество. Тој има малку време, а многу препреки.

Loading...

Дали ќе успее во трката?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.