Човечки фактор – причина за три регистрирани пожари во Куманово

Сподели со своите пријатели

Човечки фактор е причината за трите пожари кои во изминатите 24 часа беа регистрирани на територија на Куманово, информира Регионалниот центар за управување со кризи, повикувајќи се на информации од ТППЕ Куманово.

Loading...

Трите пожари беа регистрирани во селото Орашец, Табановце и ул. Бајрам Шабани, каде биле опожарени копи слама и сува трева.

Сите вчерашни интервенции според ТППЕ Куманово се предизвикани од човечки фактор и невнимание.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.