Чистеше снег на автопат, па направи уште поголем проблем (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Возачот на камион за расчистување на снег направи толкава глупост на автопатот поради што сега му се смее целиот интернет.

Loading...

Влегол во камионот и ја исчистил најбрзата лента на патот, веднаш до оградата што ги дели двата патни правци.

Додека тој расчистуваше снег од едната лента, го фрлаше во огромни количини на сите ленти во спротивна насока.

Еден возач на автомобилот со своја камера го сними овој малку глупав чекор.


Leave a Reply