Четврток неработен за сите граѓани

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на РМ (,,Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 8 Септември 2022 година (четврток), Денот на независноста е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Loading...

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во Република Северна Македонија им го честита Денот на независноста.


ПРОЧИТАЈТЕ И:  11 Октомври - неработен за сите граѓани