Четврток е неработен ден за граѓаните од исламска вероисповед

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ  („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07),  24 септември 2015 година (четврток), Курбан Бајрам, првиот ден на Курбан Бајрам е неработен ден за граѓаните од исламска вероисповед во Република Македонија.

Loading...

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од исламска вероисповед во Република Македонија им го честита празникот Курбан Бајрам.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.