Четири улици со дефекти во водоводна мрежа

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод”, поради интервенции на водоводната мрежа, денес привремено без вода ќе бидат следните улици:

Loading...

– ул. Перо Чичо
– ул. Љупчо Арсов
– ул. Миле Кипра
– ул. 251 н. Ајдучка Чешма


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.