Четири улици без водоснабдување

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод”, поради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат следните улици:

Loading...

– ул. 11 Ноември
– ул. Цар Самоил
– ул. АВНОЈ
– ул. Октомвриска (Спортска Сала)

ЕВН информира дека од 08:30 до 15 часот, без електрична енергија ќе бидат с. Лојане, дел од с. Ваксинце, с. Табановце – дел Сланиште, и дел од ул. ЈНА.

Leave a Reply